Abonare newsletter

:
 
Producători
Categorii de produse
Urmăreşte-ne:

Microsoft Office 365 Home Premium (en)

Microsoft Office 365 Home Premium (en)
Producător: Microsoft Microsoft
Cod produs: 6GQ-00020
Puncte de recompensă: 37
Preţ: 449,68 lei
Fără TVA: 377,88 lei

Microsoft Office 365 Home Premium 32-bit/x64 English, subscripţie 1AN, Eurozone Medialess

Office 365 pentru acasă este un serviciu pe bază de abonament conceput să vă ajute pe dvs. şi familia dvs. să lucraţi de aproape oriunde şi de pe aproape orice dispozitiv.
Office 365 pentru acasă vă permite să instalaţi cea mai recentă versiune completă a aplicaţiilor Office pentru desktop, printre care se numără Word, Excel, PowerPoint, OneNote şi Outlook, pe maximum 5 PC-uri sau sisteme Mac, pe lîngă 5 tablete Windows sau dispozitive iPad – ca să puteţi utiliza toate caracteristicile atît offline, cât şi online. De asemenea, puteţi instala Office pe mai multe smartphone-uri pentru acces uşor.
Puteţi partaja avantajele abonamentului, printre care se numără instalarea aplicaţiilor Office complete şi spaţiul suplimentar de stocare online, cu alţi 4 membri ai familiei. Partajarea avantajelor oferite de abonament cu membrii familiei este simplă şi utilă.
Aplicaţii Office incluse:
Word, Excel, PowerPoint, OneNote (Pentru utilizatorii de sisteme Mac, OneNote este disponibilă ca descărcare separată din Mac App Store), Outlook, Publisher (doar pentru PC), Access (doar pentru PC).
Office pe mai multe dispozitive:
maximum 5 PC-uri sau sisteme Mac şi 5 tablete Windows sau dispozitive iPad. De asemenea, vă puteţi bucura de acces uşor la documente cu aplicaţiile Office Mobile pentru telefoane iPhone, Android şi Windows Phone.
De asemenea beneficiaţi de:
- Spaţiu suplimentar de stocare online de 20 GB pe OneDrive.
- 60 de minute internaţionale cu Skype pe lună pentru apeluri către peste 60 de ţări.
- Actualizare permanentă
- Asistenţă tehnică Microsoft.