Folosește această opțiune dacă dorești să ștergi toate datele personale din magazinul nostru. Această acțiune va duce la ștergerea contului tău și nu vei mai putea plasa comenzi sau accesa istoricul acestora.
Cum funcționează?Vei primi pe e-mail un link. Acesarea acestuia va șterge toate datele personale pe care le stocăm pentru tine. Dacă ceva nu poate fi șters, va fi anonimizat. Link-ul va fi activ 2 ore.